SRT

 

Sa više decenija iskustva u pružanju pravnih usluga, Advokatska kancelarija Šebek, Radosavljević i Tomašević posvećena je rešavanju pravnih izazova naših klijenata iz različitih oblasti.

Šta radimo

Iskustvo i stručnost

Ponosimo se dugogodišnjim iskustvom i suštinskim poznavanjem različitih pravnih oblasti. Bez obzira da li se radi o poslovnom pravu, gradjanskom pravu, radnom pravu, krivičnom pravu, upravnom pravu, arbitražnom pravu, postupku restitucije oduzete imovine, ili nekoj drugoj oblasti, spremni smo da vam naše znanje stavimo na raspolaganje.

Širok spektar pravnih usluga

Nudimo širok spektar pravnih usluga koje pokrivaju sve aspekte potreba naših klijenata. Bilo da se radi o pravnom savetovanju, zastupanju pred sudovima ili rešavanju kompleksnih pravnih pitanja, tu smo da vas podržimo.

Klijenti- Orijentisani pristup

Ponosimo se posvećenosti prema našim klijentima. Vaši interesi su uvek na prvom mestu i trudimo da radimo naporno, kako bismo postigli najbolje rezultate za vas.

Potrebna vam je pravna pomoć?

Ako tražite pravne stručnjake sa velikim iskustvom koji će se nesebično zalagati za vaša prava, kontaktirajte nas. Radujemo se što ćemo imati priliku da vam pomognemo.

Pravila o privatnosti između advokata i klijenta, takođe poznata kao pravila advokatske tajne, su ključni deo pravne etike i pravne prakse. Ovako pravila štite poverljivost informacija između advokata i njegovih klijenata. Ključne aspekate ovih pravila možete pogledati OVDE

Treba vam pravna pomoć?